Støtt oss

Støtt klubben!

Ved å støtte oss så hjelper du til med å opprettholde et aktivitetstilbud for mange som ellers ville falt utenfor idretten.
Vi merker at flere og flere melder sin interesse for våre tilbud, noe som er et tegn på at vi har en høy sammfunnsverdi i Modum og omegn – Vi har som de aller fleste faste løpende utgifter og det er ikke til å legge skjul på at Covid-19 har bidratt til en svekket klubbøkonomi! Her har penger fra overskuddet som går tilbake til medlemmene iform av samlinger, konkurranser, utstyr, kosekvelder og annet gått til å kunne vedlikeholde lokaler og drift.

For at vi skal kunne fortsette å tilby og samtidig overraske våre medlemmer med litt «godis, pizza, morsomheter, samlinger, leire, konkurranser» og lignende så vil dette ta ca 1-1,5 år før vi kan begynne å vurdere dette igjen.

Vi setter utrolig stor pris på et hvert bidrag! all støtte via denne siden vil utelukkende gå tilbake til medlemmer!

Støtte via Vipps:

Scan QR koden eller bruk vippsnummer #539612
Vennligst merk betalingen med » Støtte «

Beløpet er valgfritt!

Støtte via bankoverføring:

Kontonummer: 2270 25 90454
Vennligst merk betalingen med » Støtte «

Beløpet er valgfritt!

( Ønskes det faktura? vennligst ta kontakt på post@modumkampsport.no )

Norsk Tipping – Grasrotandelen:

Tilknytt spillerkonto HER

Klubben får 7 prosent* av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til klubben.

Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

*Ved spill på Multix, KongKasino, eFlax, Bingoria og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster.

 

Tilknytt spillerkonto ved å scanne QR kode